Ochrana osobních údajů


  1. Společnost INPRO Čáslav s.r.o., se sídlem Jeníkovská 1815, 286 01 Čáslav, IČ 25108727, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 49293 (dále jen „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu

  2. Uchování a zpracování osobních údajů je po dobu nezbytně nutnou, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.
  3. Zpracování osobních údajů není prováděno automatizovaně, ale manuálně správcem osobních údajů. Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.
  4. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@inpro-caslav.cz.
  5. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.vozy-skoda-caslav.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

    • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
    • základní funkčnosti webových stránek
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce. Tyto soubory jsou uchovávány po dobu 50 měsíců.

  6. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

    • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Cebia Verify - u nás vozy prověřujeme

Společnost INPRO Čáslav je autorizovaným prodejcem nových a ojetých vozů ŠKODA. V rámci programu ŠKODA Plus nabízíme vyzkoušené ojeté vozy ŠKODA, referenční (roční) vozy ŠKODA a ojeté vozy ŠKODA starší 5-ti let.

Společnost INPRO Čáslav vyrábí přívěsné vozíky za osobní automobily, ale také za užitková a nákladní auta přívěsné vozíky

Vozy ŠKODA INPRO Čáslav

Ochrana osobních údajů